top of page
  • Foto van schrijverSave a Life

CitizenMovement 2019

Een fietsuitdaging voor iedereen. Een levensveranderend geschenk voor kinderen in Zambia.

Met deze sponsortocht wordt er elk jaar geld ingezameld voor het world Bycicle Relief.

Save a Life was er bij, met de door ons speciaal getrainde bhv’ers van CitizenM, om de fietsers gedurende deze 4 hete dagen te ondersteunen. Een geweldig gevoel om, als sponsor én hulpverlener, deel te zijn van deze Movement. Zodat de meiden in Zambia veilig naar school en huis kunnen fietsen. Zich daardoor beter kunnen ontwikkelen en een toekomst krijgen.

De start was in Paris vanuit het CitizenM hotel Charles de Gaulle. De temperatuur zat al op een lekkere 30 graden de eerste dag. De dagen erna zou het over de 37 graden gaan. Een uitdaging voor de fietsers. Maar ook voor ons EHBO-team om de renners koel te houden en van vocht te voorzien. Van zinderend asfalt, tot de kasseien heuvel op. Mooi om te zien dat elke ploeg elkaar hielp tot de finish in CitizenM Rotterdam. Geen uitvallers. Veel lekke banden, net zoals het jaar ervoor van Londen – Parijs, en een heleboel flessen water 😊. Geweldige organisatie en een samenhorige sfeer tussen de deelnemers, organisatie en de hulpverleners. Volgend jaar zijn wij er weer bij!

Doe jij volgend jaar mee? Schrijf je in! Hou de site in de gaten voor de inschrijving van 2020!

Als je zelf niet kunt fietsen, doneer dan op de website van CitizenM.Een uitdaging voor een goed doel! Een fiets maakt een persoon mobieler, zoals iedereen die in Nederland woont heeft ervaren. Voor studenten in een plattelandsgemeenschap in een land als Zambia kan het hebben van een fiets een beter schoolbezoek, betere academische prestaties en een grotere kans op een verblijf op school betekenen.Comments


bottom of page