top of page

Herhaling (P)BLS instructeursopleiding

Beschrijving

Om de status van instructeur geldig te houden dient men elke 2 jaar een herhaling instructeursopleiding te volgen. Bovendien moet je in die tijd ook minimaal twee (P)BLS & AED cursussen hebben gegeven, aan minimaal vier cursisten per cursus. De herhaling instructeursopleiding kan alleen gevolgd worden door cursisten met een 'full-instructor' status. 

Wij verzorgen deze herhaling instructeursopleiding om jouw ERC/NRR registratie te verlengen in nauwe samenwerking met Karin Kerkhof van Weg van Rouw; contact@wegvanrouw.nl of bel met 0624865354
Na gebleken competentie wordt je weer aangemeld in het CMS (ERC/NRR) en is jouw lesbevoegdheid weer verlengd met twee jaar.

Programma 

In deze training herhalen we de lesstof volgens de actuele richtlijnen die behandeld zijn bij de basisopleiding tot (P)BLS instructeur. Ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van didactiek komen aan de orde. Tijdens de herhalingscursus komen wij door middel van veel praktische vaardigheden en feedback naar het gewenste niveau. Save a Life maakt tijdens de opleiding gebruik van Laerdal en Ambu (met computer feedback) reanimatiepoppen. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse populaire merken AED'S en andere reanimatielesmaterialen.

Resultaat

Certificering Instructeur (P)BLS & AED: Conform Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Na gebleken competentie word je weer aangemeld in het CMS (ERC/NNR) waarna je zelf jouw certificaat kunt afdrukken. 

Voor wie

De (P)BLS instructeur die in het bezit is van een (P)BLS instructeur certificaat en geregistreerd staat bij de NRR met een 'full-instructor' status.

Praktische informatie

Tijd:

  • 6 uur klassikaal voor de herhaling instructeursopleiding BLS

  • 6 uur klassikaal voor de herhaling instructeursopleiding PBLS

  • Bij een gecombineerde herhaling (P)BLS duurt de training 8 uur volgens de nieuwe richtlijn van de NRR.

Groepsgrootte

  • Maximaal 12 cursisten (boven de zes cursisten zijn er twee Docent-Instructeurs)

  • De cursus gaat door bij minimaal 4 cursisten

Kosten

  • Herhaling instructeursopleiding BLS van 6 uur: € 225,00 exclusief Btw

  • Combi met herhaling instructeursopleiding PBLS van 2 uur: € 300,00 exclusief Btw

 

Datum

  • In overleg

Locatie

  • De cursus wordt op 1 van onze trainingslocaties gegeven of bij jou thuis / bedrijf

Tip

Bespaar kosten en volg de BLS en PBLS herhaling instructeursopleiding op één dag

Herhaling (P)BLS instructeursopleiding

Wanneer je langer dan twee jaar geen bijscholing heeft gevolgd zul je worden uitgeschreven uit het Course Management Systeem (CMS). Je valt dan terug op de status van kandidaat instructeur voor de betreffende discipline. Om dan opnieuw de status van instructeur te krijgen dien je alsnog een herhalingscursus te volgen en daarna met succes als kandidaat instructeur één cursus te voltooien. Het certificaat wordt daarmee weer 2 jaar geldig vanaf het moment dat de laatste bijscholing is gevolgd.

bottom of page