top of page

competentie rayon

Oranje Kruis Logo.jpeg
Beschrijving

Wil jij leerzame en leuke dagen waarbinnen je jouw accreditatiepunten kunt behalen? Je bent van harte welkom. 

 

Programma

Onze bijscholingen zijn super interactief en bieden interessante programma’s die vooral praktijkgericht zijn. We organiseren bijscholingen waar je echt iets aan hebt. Daarbij maken we heel graag gebruik van jouw ervaringen en kennis/kunde.

 

Wil jij naar huis gaan met een goed gevoel over de dag; een zinvolle dag, goede onderwerpen, lekker tempo, contacten aangescherpt, interessante collegae instructeurs en veel geleerd hebben? Kom dan zeker weer naar onze bijscholingsdagen!

Resultaat

Door onze bijscholingen te volgen verdien je accreditatiepunten, welke nodig zijn om jouw diploma te kunnen verlengen.

Voor wie

Ons motto is: je bent van harte welkom als je bereid bent om iets te komen halen en iets te komen brengen. Ben jij de instructeur die wil leren en middels een positieve en actieve houding een bijdrage wil leveren aan ons programma? Neem je regie in je eigen ontwikkeling? Tot de volgende rayon dag!

Praktische informatie

Save a Life is door Het Oranje Kruis erkend als Rayon voor de her-certificering van de Instructeurs EHBO.

 

Een Rayon bijscholingsdag kan maximaal 14 accreditatie punten per dag opleveren. Save a Life biedt 2x per jaar een bijscholingsdag aan voor Instructeurs EHBO en tenminste 2x per jaar een bijscholingsdag voor BLS/PBLS Instructeurs.
Na 2 jaar wordt de verlenging door Het Oranje Kruis goedgekeurd.

 

Groepsgrootte

  • Maximaal 16 deelnemers

Kosten

De jaarlijkse kosten zijn € 150,00 exclusief 21% Btw.

Dit staat voor 2 scholingsdagen bij Save a Life. Dit is inclusief alle scholings- en registratiekosten in PE-online en de kosten van her-certificering bij Het Oranje Kruis. De lunch/koffie/thee wordt aangeboden.


• Dit is exclusief her-certificering en de bijscholing BLS/PBLS instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad. Save a Life biedt deze cursussen regelmatig aan of op aanvraag.


• Je kunt er ook voor kiezen om een losse scholingsdag te volgen bij Save a Life. De kosten hiervan bedragen € 85,00 exclusief 21% BTW per scholingsdag. Dit is exclusief kosten van her-certificering bij Het Oranje Kruis.

 

Eerstvolgende rayondag

Vrijdag 26 maart 2021. Deze scholing is een Zoom online bijeenkomst. Je bent van harte welkom. Meld je nu aan!

Locatie (n.v.t. op 26 maart 21)

Dorpshuis De Til, 

Tolberterstraat 36, 

9351 BH te Leek

Tip

Hoe volg je jouw voortgang:
Jullie hebben als instructeurs van Het Oranje Kruis bij afronding van jouw instructeursexamen een inlogcode via Het Oranje Kruis ontvangen waarmee je kunt inloggen op een persoonlijk dossier binnen het platform PE-Online. Hiermee kun je het dossier openen en raadplegen zodat je de stand van zaken en voortgang kunt raadplegen.

bottom of page